top of page

NIEUW: S5 werklaarzen Aqua Masters

De Walkmate Aqua Master werklaarzen zijn gemaakt van polyurethaan en hebben CI-eigenschappen (thermisch) . De laarzen zijn zeer licht, flexibel en ideaal voor beroepen in een natte en koude omgeving. Met CI-eigenschappen zijn de laarzen geschikt voor werken in omstandigheden tot -20°C. De SRC-gecertificeerde antislip loopzool is bestand tegen oliën, brandstof, vetten, organische oplosmiddelen en een verscheidenheid aan chemicaliën. Het zelfreinigende profiel geeft veel grip en stabiliteit op verschillende soorten ondergronden.Verwisselbare antibacteriële inlegzolen

De Aqua Master werklaarzen worden geleverd met orthopedische, wasbare, antibacteriële en verwisselbare inlegzolen met voetboog ondersteuning en schokabsorptie onder de hiel.


In drie versies

Walkmate Aqua Master werklaarzen zijn in twee kleuren verkrijgbaar. De zwarte laars is metalfree door de veiligheidsneus van composiet en de “kevlar” veiligheidszool. Alle werklaarzen zijn 100% waterdicht en hebben een brandstof en oliebestendige loopzool met SRC-antislipnormering.


109 views

Comments


bottom of page