top of page

Ideale S3 werkschoenen voor uitzendkrachten, seizoenswerk of scholieren

Er zijn momenten waarop je voor een korte periode werkschoenen nodig hebt, zoals bij tijdelijke banen of projecten. Om hoge uitgaven te vermijden, introduceren we de Walkmate OSLO en BRUSSEL. Deze betaalbare werkschoenen zijn perfect voor uitzendkrachten, seizoensarbeiders of studenten. Ze bieden comfort en uitstekende bescherming dankzij de stalen neus en stalen veiligheidszool , evenals de SRC anti-slip loopzool die voldoet aan de SRC-normen.Veilige en comfortabele S3 werkschoenen met stoere look

Wanneer je werkt in een werkomgeving waar scherpe objecten liggen of er iets op je voeten kan vallen zijn een paar onbeveiligde gympen echt niet voldoende. Veiligheidsschoenen zijn echt noodzakelijk en in veel gevallen verplicht. De Walkmate OSLO en BRUSSEL zijn veilig, maar ook nog eens comfortabel. De hak van de werkschoen heeft energieabsorptie en de loopzool geeft veel grip bij het lopen. De zool is namelijk SRC-gecertificeerd. Dat betekent dat de zool uitgebreid is getest op gladde vloeren en zo is ontwikkeld dat uitglijden zo veel mogelijk wordt voorkomen.

Daarnaast hebben de werkschoenen een stalen veiligheidsneus en een stalen veiligheidszool. Dit bied bescherming tegen scherpe objecten en vallende objecten. Het materiaal van de schoen is bestand tegen spatwater.


Werkschoenen inkopen voor kortdurig gebruik.

Wanneer schoenen moet inkopen voor werknemers of leerlingen is het gebruik vaak voor korte duur. Het is verstandig om slim in te kopen voor deze kortetermijnbehoeften. Walkmate biedt veilige en comfortabele werkschoenen die ideaal zijn voor uitzendkrachten, seizoenswerkers, en scholieren. De OSLO en BRUSSEL hebben een stoere maar neutrale look. Daarom passen ze bij veel verschillende werkkleding en worden ze met plezier gedragen door een zeer diverse doelgroep. Zoek een verkooppunt in de buurt om budgetbewust werkschoenen in te kopen.
BRUSSEL

De werkschoen BRUSSEL is een laag model, stoere S3 veiligheidsschoen. De veiligheidsneus en de veiligheidszool zijn gemaakt van staal.
OSLO

De werkschoen BRUSSEL is de hoge variant van de OSLO. Ze hebben dezelfde kenmerken.

De BRUSSEL EN DE OSLO ....

... hebben een veiligheidsneus bestand tegen 200 Joule.

... hebben een gesloten hiel voor bescherming van de hiel

... zijn antistatisch

... hebben energieabsorptie in de hak -> meer comfort voor jou!

... zijn waterafstotend

... hebben een antiperforatiezool die beschermt tegen scherpe objecten op de grond zoals spijkers.

... hebben veel grip bij het lopen door een geprofileerde loopzool (SRC)51 views

Comments


bottom of page